kookos ja laim

kookos plus laim

neljale

tarretis:
320 ml täisrasvane kookospiim
2 spl mesi
1 tl vanilje suhkur
1 tl želatiini pulber
0,5 laimi mahl

kate:
1 tk purustatut digestiiv küpsis
4 tk maasikas
mündi lehed
laimi tükid

Vala külm kookospiim paksupõhjalisse kastrulisse ning lisa želatiini pulber, lase sellel 5+ minutit seista, et želatiin paisuks. Aseta kastrul pliidile, keskmisele kuumusele. Sega kohe juurde ka mesi, vanilje suhkur ja laimimahl. Kuumuta ja sega kuni kõik on ühtlaselt sulanud. Vala võrdselt nelja väikesesse ramekini või tassi.

KÕIK! Jah, täpselt nii lihtne see oligi.

Lase täielikult jahtuda, kata anumad toidukilega ning jäta külmkappi vähemalt neljaks tunniks, parim kui üle öö, et tekiks pehme tarrend.

Kattematerjal lisa vahetult enne serveerimist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *